Monday, 30 May 2011

HaRi YaNg TeRuK

Mlm semalm,aq dan mir(adik aq) kena mrh gle dgn mk...aq dh ckp dgn mir aq x nk masuk campur dlm hal ni..tpi aq pun kena mrh juga..aq x bersalah dlm hal ni...npe selalu dilayn cum ni..mir dpt je apa yg dia minta..tpi aq kena merayu bru dpt tu pun..kadang2 je aq dpt..npe nasib aq cum ni...

HaHaHaHa

Hari ini aq kena pergi sekolah untk kelas tambahan..sudjek untuk hari geografi n agama..agama tadi mmg TERBAIK gle lh..belajar sikt tpi cerita je bnyk...haha..masa balik..aq terus pergi cyber cafe@c.c..tapi aq x dpt main..ada maslh dgn komputer dkt c.c..uncle tu ckp x ada line tu je..aq pun xphm apa yg uncle tu ckp..

Saturday, 28 May 2011

HaRi YaNg BeSt BaGi AkU

Hari ini,aq rancang untuk duduk dkt cyber cafe atau c.c.Pukul 9.00,quyyum dtng dkt umh aq itu pun aq yg ajk..lepas kol 10 aq dn quyyum gerak pergi c.c a@k dkt rajawali..dari merpati hingga ke rajawali baru 1 kilometer x jauh mne pun..kitorng dtng pakai jaket dgn panas nya lgi...lum sampi c.c dh berpeluh..10.30,aliep dtng dgn menaiki motor Ex5 dia tu...x lama kemudian aq,quyyum dan aliep main dkt a@k dalam 6jam aq main...dalam pukul 3.30 aq dn quyyum pergi mkn..ala mkn dkt mamak je...xada diut..kitorng mkn apa aq x blh ckp lh..dlm pukul 4..kitorng blik..tu je yg best..bgi aq lh...

Friday, 27 May 2011

HaRi KeBeBaSaN SeMeNtArA

Hari ini,peperiksaan sudah berakhir..kebebasan telah bermula..dua minggu ini aq cadang untk berehat..tpi ada klz tambahan lh..mlz btl nk pergi sekolh..esk sabtu..aq,quyyum dn aliep nak main c.c 6 jam..lama tu 6 jam..dh siap main c.c mesti aq kena mrh dgn mk ayh aq...hehehe tpi aq suka..aslkan diorng sygkn aq...dua minggu ni aq tido je lh..x thu nk wat apa lh..

Thursday, 26 May 2011

BaRu Je BuAt BlOg

Minggu ini aq ada peperiksaan pertengahan tahun..hari aq dh siap buat blog,tpi xlh sehebat mne..mlz lh buat cum korng punya..aq buat simple je..hari peksa seni..mlz betl nk wat lukisan..tpi terpaksa,lukisan aq x lawa mne pun.aq malu dgn kawn2 aq.semua nya ada bakat..shidqul,nakip dan quyyum pandai MAT.akid dan irfan AGAMA kot,aq pun x thu sngt..mirza pandai B.I.aq satu benda aq xada bakat dlm pelajaran..malu gle dgn kwn2 aq tu